Sint Agatha Links

Websites waar naar wordt verwezen of gelinkt, worden incidenteel door ons gecontroleerd. De Lindekring geeft echter geen garanties m.b.t. de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade welke hieruit voortkomt.

Lindebieb
Op deze website van ‘Bibliotheek op School’ kun je boeken zoeken en reserveren in onze eigen ‘Lindebieb’. Tevens vind je allerlei links naar bijvoorbeeld filmpjes over het onderwerp waar je naar zoekt. Handig voor je presentatie!

De Dorpskrant
De website van de Dorpskrant van St. Agatha, met het hele archief vanaf het ontstaan in 1994 tot heden on-line!

’t Staagje
De website van jeugd- en jongerenwerk ’t Staagje in St. Agatha. Ze verzorgen veel activiteiten zoals knutselen, spelen, carnavalsactiviteiten, Koninginnedag, kamp en nog veel meer.

De Agaat
‘De Agaat’ is de prachtige nieuwe MFA (multifunctionele accommodatie) in Sint Agatha. Veel verenigingen en organisaties (waaronder de Lindekring) maken ervan gebruik. Ook externe instellingen kunnen tegen concurrerende tarieven in De Agaat terecht!

VCA
De website van VCA, Voetbal Club Agatha. “Nou moet ’t gebeuren, Op de grasmat van st.Agatha. Vechten voor de kleuren, Geel en zwart ons eigen VCA. Soms dan is het balen, Geen paniek we blijven cool, Die bal tussen de palen, voor VCA dat is ons doel.”

Quick-Up
Korfbalvereniging Quick-Up is te vinden op het sportpark in St.Agatha en is daarmee de enige korfbalvereniging in het Land van Cuijk. De vereniging kent momenteel bijna 70 spelende leden, waarvan 3 volwassenenteams en 3 jeugdteams. Kinderen kunnen starten met korfballen vanaf de leeftijd van 4 jaar in de Kangoeroeclub.

De Ulewappers
Carnavalsvereniging De Ulewappers uit St. Agatha. “Carnaval in St. Agatha is echt kei moi! Kiek mar us op de sajt”.

De Durdouwers
Sinds de oprichting in 1961 is dit St.Aaghtese dweilorkest nog steeds actief met de op dit moment uit 12 personen bestaande groep muzikanten.

Copa del Agatha
De website van de Copa del Agatha, het jaarlijkse A-junioren voetbaltoernooi dat elke zomer in augustus plaatsvindt op de grasmat van voetbalvereniging VCA in Sint Agatha.

Sint Aegten
De website van het kruisherenklooster Sint Aegten in Sint Agatha, het oudste klooster van Nederland (1371). Sinds juni 2006 biedt het klooster onderdak aan Erfgoedcentrum Nederlands Kloosterleven (met bijv. archiefstukken, boeken en tijdschriften, audiovisuele bronnen, religieuze kunstvoorwerpen).

De S-Bocht
Motorclub “De S-Bocht” is een kleine toerclub voor fanatieke motorrijders uit St. Agatha. Het is een informele club die vooral niet groot wil worden en waar het hele jaar door activiteiten georganiseerd worden voor en door de leden waarbij de gezelligheid voorop staat.

Oranje Agatha
Schutterij Oranje Agatha, opgericht in 1894. Ze oefenen ’s zomers elke zaterdag op geregelde tijden op de Hertraksestraat langs cafe Lombok in Sint Agatha.

Sintaagte.nl
Informatie over wat er allemaal te doen is in Sint Agatha, met agenda, foto’s, filmpjes, feliciteren van jarigen en meer. Of, zoals ze zelf zeggen: “St.Agatha is een dorpje onder de rook van Cuijk. Gezelligheid staat voorop in Sintaagte. Op deze site vindt u informatie over de meest compleet gestoorde gaste uit ons dorpje. Veel plezier op de site.”

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 24 AUGUSTUSWe zijn weer aan het werk

  De vakantie zit er op. We hebben onze plek verkend en hebben al hard gewerkt. De eerste verhalen hebben we al met elkaar gedeeld.

 • GEPLAATST OP 24 AUGUSTUSDe middenbouw heeft een ander lokaal

  Dit jaar zal onze middenbouw bestaan uit groep 3,4,5 en gebruikt het lokaal aan de onderbouwspeelplaats. Ze zullen hier gaan werken, spelen, praten en vieren met elkaar. In de binnentuin ontmoeten ze de onderbouw en de bovenbouw.

 • GEPLAATST OP 20 AUGUSTUSAfscheid Margreet

  Na twee en een half jaar werken op de Lindekring heeft Margreet afscheid genomen van de Lindekring. Margreet gaat haar eigen school opzetten in Ghana. Het is een school voor kinderen met een beperking. Met dank aan het Afrika museum in Nijmegen konden we haar afscheid in het teken van
  lees verder …

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Geef dan hieronder uw e-mailadres op.

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha

T: 0485-311611
E: dir.lindekring@optimusonderwijs.nl

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha
BEL Jenaplanschool Lindekring MAIL Jenaplanschool Lindekring

VOLG Jenaplanschool Lindekring OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE