wie wat waar wanneer hoe

PRAKTISCHE INFORMATIE

CORONA-MAATREGELEN

De actuele beslisboom 0 jaar t/m groep 8 kunt u hier downloaden en inzien.

SCHOOLTIJDEN

maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag:
8.30 – 12.00 | grote pauze | 13:00 – 15:00
woensdag:
8.30 – 12.15

De kinderen kunnen ’s morgens vanaf 8.15 uur binnenlopen. De stamgroepleider begint om 8.30 uur met de lessen.

SCHOOLGIDS 2022 -2023

In onze digitale Lindekring Schoolgids staat alle belangrijke en praktische informatie voor (toekomstige) ouders, verwijzers en organisaties.

Belangrijke protocollen zijn hier te vinden, op de website van onze stichting, Optimus Primair Onderwijs.

Hoe wij omgaan met passend onderwijs, kunt u lezen in het Schoolondersteuningsplan (SOP).

SOCIAL SCHOOLS

Lindekring maakt veel gebruik van de Social Schools app, voor (beveiligde) communicatie tussen ouders stamgroepleiders en werknemers. Bijna dagelijks sturen stamgroepleiders foto’s en berichten in een afgesloten en beveiligde groep naar ouders. Ook belangrijke mededelingen vanuit school worden hierin doorgegeven.

Nieuwe ouders ontvangen van ons een uitnodiging met een code waarmee een account gemaakt kan worden. U kunt daarna Social Schools gebruiken als app op je mobiele telefoon, tablet of iPad.

Tip: Lees hier hoe u de Lindekring Schoolagenda aan uw agenda toevoegt, waardoor u altijd de actuele schoolagenda bij de hand hebt.

BUITENSCHOOLSE OPVANG

Lindekring werkt samen met de organisatie Spring om de buitenschoolse opvang te regelen. Dat betekent dat wanneer u uw kind gebruik wilt laten maken van de buitenschoolse opvang, via Spring ingeschreven moet worden. Voor uw kind betekent het dat hij of zij op onze school wordt opgehaald en samen met de andere kinderen van de Lindekring naar de buitenschoolse opvang in de buurt gaat. U kunt Spring bereiken via hun website.

PEUTERSPEELZAAL

Klein Geluk is een bijzondere peuterspeelzaal gevestigd in Jenaplanschool de Lindekring in Sint Agatha. Een plek waar kinderen hun eigen tempo bepalen en waar de ervaringen van de kinderen richting geven aan het spel en het verloop van de ochtend. We zijn veel buiten en spelen graag met open-eind-materialen. We zingen en dansen en verwonderen ons om Klein Geluk! We volgen geen vaststaand programma, maar werken wel met herkenbare ritmes en routines zodat peuters zich vrij en veilig voelen. Bijzonder aan Klein Geluk is dat u de mogelijkheid heeft om één dagdeel per week af te nemen in plaats van het reguliere peuteraanbod van twee dagdelen.
Zo is het goed te combineren met eventuele kinderopvang en kunnen kinderen heerlijk genieten van een ochtendje Klein Geluk. U bent van harte welkom om kennis te komen maken! www.peuterspeelzaalkleingeluk.nl

BUITENSCHOOLSE ACTIVITEITEN

Na schooltijd biedt Sterrepracht (Angela van Deijnen) een aantal arrangementen aan. De actuele activiteiten kunt u vinden op de website van Sjors Sportief. U kunt ook Angela bellen voor meer informatie of voor het inschrijven van een activiteit: 0651875954.

LINDEBIEB

Lindekring werkt ook samen met de bibliotheek. De bibliotheek heeft een plek in onze school.

Wekelijks worden met hulpouders boeken uitgeleend en kunnen onze kinderen de nieuwste boeken halen en lezen. Een bibliotheek coördinator zorgt voor een goed verloop van de bibliotheek. Ook mogen de jongere broertjes en zusjes of dorpgenootjes boeken lenen.

GYMLES

Wij zijn een van de vaste gebruikers van de Agaat. De in 2012 geopende multifunctionele accommodatie van Sint Agatha heeft een moderne gymzaal met veel faciliteiten. Op loopafstand gaan de kinderen op maandag en/of donderdag 2 keer per week sporten in de gymzaal. Ook worden de sportvelden gebruikt bij Koningsspelen en sportdagen.

Praktisch | Lindekring