Musical ‘Hospitaal Abnormaal’

Wilt u als ouder/verzorger deze en alle andere foto’s van de musical ‘Hospitaal Abnormaal’ bekijken en/of downloaden op afdrukkwaliteit, bezoek dan het album Musical 2015 via onze fotopagina (meer dan 800 foto’s… tsss… overdrijven is ook een kunst 😉 Wachtwoord verkrijgbaar via school of mail naar de webmaster: leonhoutvast@lindekring.nl

Het is een heuse traditie op Jenaplanschool Lindekring dat de kinderen van de bovenbouw samen een musical opvoeren ter gelegenheid van het afscheid van groep 8. En het is niet zomaar een musical… de musical wordt door de kinderen zelf gemaakt. Eerst bepalen de kinderen het thema (het ‘decor’) waarin alles zich gaat afspelen. Vervolgens verzinnen de kinderen allerlei scenes. Het thema is het verbindende element tussen deze sketches. Daarna gaan de kinderen de liedjes schrijven. De liedteksten verzinnen de kinderen zelf op bestaande melodieen. Vooraf hebben de kinderen les gehad in het (her)schrijven van liedteksten.

De sketches en liedjes worden op volgorde gezet en er worden enkele dansen toegevoegd… en dan is het tijd om te oefenen! Hierbij hebben we gelukkig veel hulp van ouders. De kinderen oefenen in groepjes hun scene of dans en in de laatste week wordt alles samengevoegd tot een geheel.

Zo hebben we de afgelopen jaren kunnen genieten van o.a. ‘The Big Apple’ (New York), ‘I love St. Aagte’ (over ons eigen dorp) en ‘High School Musical’ (de middelbare school).  Dit jaar speelde de musical met de titel ‘Hospitaal Abnormaal’ zich af in een ziekenhuis. Hieronder kunt u genieten van een kleine greep uit alle zelfgemaakte scenes en liedjes en het aansluitende afscheid van groep 8!


We zijn er klaar voor!

Openingslied.

Dr. Bibber geneest een gebroken hart.

Verpleegstersdans.

Zuster Rosalinde helpt ridder Roderick.

Dokter Corrie (en dokter Korrie).

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 24 AUGUSTUSWe zijn weer aan het werk

  De vakantie zit er op. We hebben onze plek verkend en hebben al hard gewerkt. De eerste verhalen hebben we al met elkaar gedeeld.

 • GEPLAATST OP 24 AUGUSTUSDe middenbouw heeft een ander lokaal

  Dit jaar zal onze middenbouw bestaan uit groep 3,4,5 en gebruikt het lokaal aan de onderbouwspeelplaats. Ze zullen hier gaan werken, spelen, praten en vieren met elkaar. In de binnentuin ontmoeten ze de onderbouw en de bovenbouw.

 • GEPLAATST OP 20 AUGUSTUSAfscheid Margreet

  Na twee en een half jaar werken op de Lindekring heeft Margreet afscheid genomen van de Lindekring. Margreet gaat haar eigen school opzetten in Ghana. Het is een school voor kinderen met een beperking. Met dank aan het Afrika museum in Nijmegen konden we haar afscheid in het teken van
  lees verder …

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Geef dan hieronder uw e-mailadres op.

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha

T: 0485-311611
E: dir.lindekring@optimusonderwijs.nl

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha
BEL Jenaplanschool Lindekring MAIL Jenaplanschool Lindekring

VOLG Jenaplanschool Lindekring OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE