Musical ‘Hospitaal Abnormaal’

Wilt u als ouder/verzorger deze en alle andere foto’s van de musical ‘Hospitaal Abnormaal’ bekijken en/of downloaden op afdrukkwaliteit, bezoek dan het album Musical 2015 via onze fotopagina (meer dan 800 foto’s… tsss… overdrijven is ook een kunst 😉 Wachtwoord verkrijgbaar via school of mail naar de webmaster: leonhoutvast@lindekring.nl

Het is een heuse traditie op Jenaplanschool Lindekring dat de kinderen van de bovenbouw samen een musical opvoeren ter gelegenheid van het afscheid van groep 8. En het is niet zomaar een musical… de musical wordt door de kinderen zelf gemaakt. Eerst bepalen de kinderen het thema (het ‘decor’) waarin alles zich gaat afspelen. Vervolgens verzinnen de kinderen allerlei scenes. Het thema is het verbindende element tussen deze sketches. Daarna gaan de kinderen de liedjes schrijven. De liedteksten verzinnen de kinderen zelf op bestaande melodieen. Vooraf hebben de kinderen les gehad in het (her)schrijven van liedteksten.

De sketches en liedjes worden op volgorde gezet en er worden enkele dansen toegevoegd… en dan is het tijd om te oefenen! Hierbij hebben we gelukkig veel hulp van ouders. De kinderen oefenen in groepjes hun scene of dans en in de laatste week wordt alles samengevoegd tot een geheel.

Zo hebben we de afgelopen jaren kunnen genieten van o.a. ‘The Big Apple’ (New York), ‘I love St. Aagte’ (over ons eigen dorp) en ‘High School Musical’ (de middelbare school).  Dit jaar speelde de musical met de titel ‘Hospitaal Abnormaal’ zich af in een ziekenhuis. Hieronder kunt u genieten van een kleine greep uit alle zelfgemaakte scenes en liedjes en het aansluitende afscheid van groep 8!


We zijn er klaar voor!

Openingslied.

Dr. Bibber geneest een gebroken hart.

Verpleegstersdans.

Zuster Rosalinde helpt ridder Roderick.

Dokter Corrie (en dokter Korrie).

NIEUWS

  • GEPLAATST OP 2 APRILFijne paasdagen

  • GEPLAATST OP 30 MAARTHet is lente!

    Wat zijn we fijn aan het werk en genieten we van het voorjaar. Na de periode van thuisonderwijs is het zo fijn om weer samen op school te zijn.

  • GEPLAATST OP 1 JANUARIGelukkig 2021

    Wij wensen iedereen een gezond 2021 toe. Na een tumultueus 2020 zijn onze verlangens gericht op een beheersbaar 2021 waarin onze gezondheid boven aan staat. Het betekent wel dat wij tot aan 18 januari thuisonderwijs aanbieden en dat de stamgroepleiders contact gaan zoeken via google meet. Maandagmorgen 4 januari om
    lees verder …

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Geef dan hieronder uw e-mailadres op.

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha

T: 0485-311611
E: dir.lindekring@optimusonderwijs.nl

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha
BEL Jenaplanschool Lindekring MAIL Jenaplanschool Lindekring

VOLG Jenaplanschool Lindekring OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE