Musical ‘Hospitaal Abnormaal’

Wilt u als ouder/verzorger deze en alle andere foto’s van de musical ‘Hospitaal Abnormaal’ bekijken en/of downloaden op afdrukkwaliteit, bezoek dan het album Musical 2015 via onze fotopagina (meer dan 800 foto’s… tsss… overdrijven is ook een kunst 😉 Wachtwoord verkrijgbaar via school of mail naar de webmaster: leonhoutvast@lindekring.nl

Het is een heuse traditie op Jenaplanschool Lindekring dat de kinderen van de bovenbouw samen een musical opvoeren ter gelegenheid van het afscheid van groep 8. En het is niet zomaar een musical… de musical wordt door de kinderen zelf gemaakt. Eerst bepalen de kinderen het thema (het ‘decor’) waarin alles zich gaat afspelen. Vervolgens verzinnen de kinderen allerlei scenes. Het thema is het verbindende element tussen deze sketches. Daarna gaan de kinderen de liedjes schrijven. De liedteksten verzinnen de kinderen zelf op bestaande melodieen. Vooraf hebben de kinderen les gehad in het (her)schrijven van liedteksten.

De sketches en liedjes worden op volgorde gezet en er worden enkele dansen toegevoegd… en dan is het tijd om te oefenen! Hierbij hebben we gelukkig veel hulp van ouders. De kinderen oefenen in groepjes hun scene of dans en in de laatste week wordt alles samengevoegd tot een geheel.

Zo hebben we de afgelopen jaren kunnen genieten van o.a. ‘The Big Apple’ (New York), ‘I love St. Aagte’ (over ons eigen dorp) en ‘High School Musical’ (de middelbare school).  Dit jaar speelde de musical met de titel ‘Hospitaal Abnormaal’ zich af in een ziekenhuis. Hieronder kunt u genieten van een kleine greep uit alle zelfgemaakte scenes en liedjes en het aansluitende afscheid van groep 8!


We zijn er klaar voor!

Openingslied.

Dr. Bibber geneest een gebroken hart.

Verpleegstersdans.

Zuster Rosalinde helpt ridder Roderick.

Dokter Corrie (en dokter Korrie).

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 14 MAARTEen excellent rapport

  Veel kinderen vinden de weg naar onze school. Iedereen krijgt een plek en wordt gezien. Ieder kind wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen en samen met de ander zich te ontwikkelen tot sterke mensen. Door ze goed te volgen met de jenaplanessenties en goede zorg te bieden zijn
  lees verder …

 • GEPLAATST OP 12 MAARTMini heggenvlechten

  Op donderdagmiddag 8 maart haalden de kinderen van Jenaplanschool Lindekring buiten naar binnen. In de aula rook het heerlijk want er lagen vele wilgentakken. Henk Klaassen en John Coenen maakten samen met alle kinderen per stamgroep een mooi gevlochten wilgenmat. Om 14.00 uur kwam Theo van Lankveld  een kijkje nemen.
  lees verder …

 • GEPLAATST OP 22 FEBRUARIStart thema techniek

    De bovenbouw heeft de aftrap voor het thema techniek bij Techno Promo gedaan. Het is de plek waar  onderwijs en bedrijfsleven bij elkaar komen. Voor de kinderen telkens een wonderlijke wereld. De vrijwilligers begeleiden onze kinderen met veel passie. Het vonkje slaat werkelijk over.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Geef dan hieronder uw e-mailadres op.

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha

T: 0485-311611
E: dir.lindekring@optimusonderwijs.nl

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha
BEL Jenaplanschool Lindekring MAIL Jenaplanschool Lindekring

VOLG Jenaplanschool Lindekring OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE