Lipdub

Lipdub… wat is dat?
Een lipdub is een videoclip waarin de mensen die meespelen het nummer playbacken en/of uitbeelden. De video bestaat uit 1 shot, waarbij de camera meestal door een gebouw loopt.

Lipdub bij project sociaal/emotionele vorming
Als onderdeel van ons project sociaal/emotionele vorming hebben we met de hele school een lipdub gemaakt op het nummer ‘Droom, durf, doe en deel’ van Marco Borsato. Het nummer is lekker vrolijk en de tekst past prachtig bij ons thema. Daarnaast willen we met deze lipdub uitbeelden dat we niet alleen in een stamgroep leven en werken, maar ook binnen onze hele schoolgemeenschap. Samen ideeen verzamelen en als hele school zorgen voor een mooi resultaat zorgt voor een onderlinge band… en het is natuurlijk ook gewoon heel leuk! Veel plezier met het bekijken van onze lipdub hieronder!

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 1 JANUARIGelukkig 2021

  Wij wensen iedereen een gezond 2021 toe. Na een tumultueus 2020 zijn onze verlangens gericht op een beheersbaar 2021 waarin onze gezondheid boven aan staat. Het betekent wel dat wij tot aan 18 januari thuisonderwijs aanbieden en dat de stamgroepleiders contact gaan zoeken via google meet. Maandagmorgen 4 januari om
  lees verder …

 • GEPLAATST OP 9 NOVEMBERWe zijn weer gestart

  Na een fijne herfstvakantie zijn we weer goed gestart.

 • GEPLAATST OP 24 AUGUSTUSWe zijn weer aan het werk

  De vakantie zit er op. We hebben onze plek verkend en hebben al hard gewerkt. De eerste verhalen hebben we al met elkaar gedeeld.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Geef dan hieronder uw e-mailadres op.

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha

T: 0485-311611
E: dir.lindekring@optimusonderwijs.nl

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha
BEL Jenaplanschool Lindekring MAIL Jenaplanschool Lindekring

VOLG Jenaplanschool Lindekring OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE