Lipdub

Lipdub… wat is dat?
Een lipdub is een videoclip waarin de mensen die meespelen het nummer playbacken en/of uitbeelden. De video bestaat uit 1 shot, waarbij de camera meestal door een gebouw loopt.

Lipdub bij project sociaal/emotionele vorming
Als onderdeel van ons project sociaal/emotionele vorming hebben we met de hele school een lipdub gemaakt op het nummer ‘Droom, durf, doe en deel’ van Marco Borsato. Het nummer is lekker vrolijk en de tekst past prachtig bij ons thema. Daarnaast willen we met deze lipdub uitbeelden dat we niet alleen in een stamgroep leven en werken, maar ook binnen onze hele schoolgemeenschap. Samen ideeen verzamelen en als hele school zorgen voor een mooi resultaat zorgt voor een onderlinge band… en het is natuurlijk ook gewoon heel leuk! Veel plezier met het bekijken van onze lipdub hieronder!

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 24 AUGUSTUSWe zijn weer aan het werk

  De vakantie zit er op. We hebben onze plek verkend en hebben al hard gewerkt. De eerste verhalen hebben we al met elkaar gedeeld.

 • GEPLAATST OP 24 AUGUSTUSDe middenbouw heeft een ander lokaal

  Dit jaar zal onze middenbouw bestaan uit groep 3,4,5 en gebruikt het lokaal aan de onderbouwspeelplaats. Ze zullen hier gaan werken, spelen, praten en vieren met elkaar. In de binnentuin ontmoeten ze de onderbouw en de bovenbouw.

 • GEPLAATST OP 20 AUGUSTUSAfscheid Margreet

  Na twee en een half jaar werken op de Lindekring heeft Margreet afscheid genomen van de Lindekring. Margreet gaat haar eigen school opzetten in Ghana. Het is een school voor kinderen met een beperking. Met dank aan het Afrika museum in Nijmegen konden we haar afscheid in het teken van
  lees verder …

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Geef dan hieronder uw e-mailadres op.

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha

T: 0485-311611
E: dir.lindekring@optimusonderwijs.nl

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha
BEL Jenaplanschool Lindekring MAIL Jenaplanschool Lindekring

VOLG Jenaplanschool Lindekring OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE