Brabantse Dorpenderby

 

De Brabantse Dorpen Derby 2015 is in de spannende finaleronde beland. Negen dorpen, waaronder Sint Agatha, zijn druk bezig met hun project. Wie heeft het beste idee om met behulp van cultuur de leefbaarheid in het dorp te verbeteren? Neem voor meer informatie een kijkje op de algemene website van de Dorpenderby: Website Brabantse Dorpenderby , op de Dorpenderby Facebookpagina van Sint Agatha: Facebook Dorpenderby Sint Agatha of op de website van voetveer Zeldenrust, het voetveer dat een centrale plaats inneemt tijdens de Dorpenderby:  Website voetveer Zeldenrust.

Ook Jenaplanschool Lindekring heeft haar steentje bijgedragen aan de Dorpenderby. Alle groepen hebben hard gewerkt aan een leskoffer die tijdens de eerste officiele vaart van voetveer Zeldenrust van Sint Agatha over de Maas naar Middelaar werd gebracht. Onze leskoffer nam een centrale plek in tijdens deze overtocht… en daar waren we best wel trots op. Van de basisschool in Middelaar kregen we een mooi album met tekeningen over mooie plekken in Middelaar.

Wat zat er dan allemaal precies in de leskoffer? Neem een kijkje in onze stamgroepen om meer te weten te komen over dit project. Hieronder een fotoreportage van het overbrengen van de leskoffer:


Leskoffer en inhoud staan klaar!


Met de leskoffer naar de Maas.


In afwachting van voetveer Zeldenrust.


Daar komt-ie !


Onze leskoffer gaat aan boord.


Op weg naar Middelaar.

Wilt u als ouder/verzorger deze en alle andere foto’s bekijken en/of downloaden op afdrukkwaliteit, bezoek dan het album Dorpen Derby 2015 via onze fotopagina. Wachtwoord verkrijgbaar via school of mail naar de webmaster: leonhoutvast@lindekring.nl

NIEUWS

  • GEPLAATST OP 2 APRILFijne paasdagen

  • GEPLAATST OP 30 MAARTHet is lente!

    Wat zijn we fijn aan het werk en genieten we van het voorjaar. Na de periode van thuisonderwijs is het zo fijn om weer samen op school te zijn.

  • GEPLAATST OP 1 JANUARIGelukkig 2021

    Wij wensen iedereen een gezond 2021 toe. Na een tumultueus 2020 zijn onze verlangens gericht op een beheersbaar 2021 waarin onze gezondheid boven aan staat. Het betekent wel dat wij tot aan 18 januari thuisonderwijs aanbieden en dat de stamgroepleiders contact gaan zoeken via google meet. Maandagmorgen 4 januari om
    lees verder …

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Geef dan hieronder uw e-mailadres op.

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha

T: 0485-311611
E: dir.lindekring@optimusonderwijs.nl

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha
BEL Jenaplanschool Lindekring MAIL Jenaplanschool Lindekring

VOLG Jenaplanschool Lindekring OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE