Brabantse Dorpenderby

Wilt u als ouder/verzorger deze en alle andere foto’s bekijken en/of downloaden op afdrukkwaliteit, bezoek dan het album Dorpen Derby 2015 via onze fotopagina. Wachtwoord verkrijgbaar via school of mail naar de webmaster: leonhoutvast@lindekring.nl

De Brabantse Dorpen Derby 2015 is in de spannende finaleronde beland. Negen dorpen, waaronder Sint Agatha, zijn druk bezig met hun project. Wie heeft het beste idee om met behulp van cultuur de leefbaarheid in het dorp te verbeteren? Neem voor meer informatie een kijkje op de algemene website van de Dorpenderby: Website Brabantse Dorpenderby , op de Dorpenderby Facebookpagina van Sint Agatha: Facebook Dorpenderby Sint Agatha of op de website van voetveer Zeldenrust, het voetveer dat een centrale plaats inneemt tijdens de Dorpenderby:  Website voetveer Zeldenrust.

Ook Jenaplanschool Lindekring heeft haar steentje bijgedragen aan de Dorpenderby. Alle groepen hebben hard gewerkt aan een leskoffer die tijdens de eerste officiele vaart van voetveer Zeldenrust van Sint Agatha over de Maas naar Middelaar werd gebracht. Onze leskoffer nam een centrale plek in tijdens deze overtocht… en daar waren we best wel trots op. Van de basisschool in Middelaar kregen we een mooi album met tekeningen over mooie plekken in Middelaar.

Wat zat er dan allemaal precies in de leskoffer? Neem een kijkje in onze stamgroepen om meer te weten te komen over dit project. Hieronder een fotoreportage van het overbrengen van de leskoffer:


Leskoffer en inhoud staan klaar!

Met de leskoffer naar de Maas.

In afwachting van voetveer Zeldenrust.

Daar komt-ie !

Onze leskoffer gaat aan boord.

Op weg naar Middelaar.

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 24 AUGUSTUSWe zijn weer aan het werk

  De vakantie zit er op. We hebben onze plek verkend en hebben al hard gewerkt. De eerste verhalen hebben we al met elkaar gedeeld.

 • GEPLAATST OP 24 AUGUSTUSDe middenbouw heeft een ander lokaal

  Dit jaar zal onze middenbouw bestaan uit groep 3,4,5 en gebruikt het lokaal aan de onderbouwspeelplaats. Ze zullen hier gaan werken, spelen, praten en vieren met elkaar. In de binnentuin ontmoeten ze de onderbouw en de bovenbouw.

 • GEPLAATST OP 20 AUGUSTUSAfscheid Margreet

  Na twee en een half jaar werken op de Lindekring heeft Margreet afscheid genomen van de Lindekring. Margreet gaat haar eigen school opzetten in Ghana. Het is een school voor kinderen met een beperking. Met dank aan het Afrika museum in Nijmegen konden we haar afscheid in het teken van
  lees verder …

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Geef dan hieronder uw e-mailadres op.

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha

T: 0485-311611
E: dir.lindekring@optimusonderwijs.nl

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha
BEL Jenaplanschool Lindekring MAIL Jenaplanschool Lindekring

VOLG Jenaplanschool Lindekring OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE