Brabantse Dorpenderby

Wilt u als ouder/verzorger deze en alle andere foto’s bekijken en/of downloaden op afdrukkwaliteit, bezoek dan het album Dorpen Derby 2015 via onze fotopagina. Wachtwoord verkrijgbaar via school of mail naar de webmaster: leonhoutvast@lindekring.nl

De Brabantse Dorpen Derby 2015 is in de spannende finaleronde beland. Negen dorpen, waaronder Sint Agatha, zijn druk bezig met hun project. Wie heeft het beste idee om met behulp van cultuur de leefbaarheid in het dorp te verbeteren? Neem voor meer informatie een kijkje op de algemene website van de Dorpenderby: Website Brabantse Dorpenderby , op de Dorpenderby Facebookpagina van Sint Agatha: Facebook Dorpenderby Sint Agatha of op de website van voetveer Zeldenrust, het voetveer dat een centrale plaats inneemt tijdens de Dorpenderby:  Website voetveer Zeldenrust.

Ook Jenaplanschool Lindekring heeft haar steentje bijgedragen aan de Dorpenderby. Alle groepen hebben hard gewerkt aan een leskoffer die tijdens de eerste officiele vaart van voetveer Zeldenrust van Sint Agatha over de Maas naar Middelaar werd gebracht. Onze leskoffer nam een centrale plek in tijdens deze overtocht… en daar waren we best wel trots op. Van de basisschool in Middelaar kregen we een mooi album met tekeningen over mooie plekken in Middelaar.

Wat zat er dan allemaal precies in de leskoffer? Neem een kijkje in onze stamgroepen om meer te weten te komen over dit project. Hieronder een fotoreportage van het overbrengen van de leskoffer:


Leskoffer en inhoud staan klaar!

Met de leskoffer naar de Maas.

In afwachting van voetveer Zeldenrust.

Daar komt-ie !

Onze leskoffer gaat aan boord.

Op weg naar Middelaar.

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 14 MAARTEen excellent rapport

  Veel kinderen vinden de weg naar onze school. Iedereen krijgt een plek en wordt gezien. Ieder kind wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen en samen met de ander zich te ontwikkelen tot sterke mensen. Door ze goed te volgen met de jenaplanessenties en goede zorg te bieden zijn
  lees verder …

 • GEPLAATST OP 12 MAARTMini heggenvlechten

  Op donderdagmiddag 8 maart haalden de kinderen van Jenaplanschool Lindekring buiten naar binnen. In de aula rook het heerlijk want er lagen vele wilgentakken. Henk Klaassen en John Coenen maakten samen met alle kinderen per stamgroep een mooi gevlochten wilgenmat. Om 14.00 uur kwam Theo van Lankveld  een kijkje nemen.
  lees verder …

 • GEPLAATST OP 22 FEBRUARIStart thema techniek

    De bovenbouw heeft de aftrap voor het thema techniek bij Techno Promo gedaan. Het is de plek waar  onderwijs en bedrijfsleven bij elkaar komen. Voor de kinderen telkens een wonderlijke wereld. De vrijwilligers begeleiden onze kinderen met veel passie. Het vonkje slaat werkelijk over.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Geef dan hieronder uw e-mailadres op.

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha

T: 0485-311611
E: dir.lindekring@optimusonderwijs.nl

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha
BEL Jenaplanschool Lindekring MAIL Jenaplanschool Lindekring

VOLG Jenaplanschool Lindekring OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE