25 jaar Jenaplanschool Lindekring

In 1809 was er al een school in Sint Agatha, maar Jenaplanschool Lindekring bestaat dit jaar 25 jaar! Al 25 jaar lang een goede, veilige en warme school voor kinderen. Al 25 jaar de enige jenaplanschool in de gemeente Cuijk met veel aandacht voor het pedagogische klimaat, zelfverantwoordelijk leren, techniekonderwijs, een onderzoekende houding, creativiteit, cultuur en echt betekenisvol onderwijs.

november2015a 072Dat moest natuurlijk gevierd worden! Het programma kende drie onderdelen: ’s Ochtends waren belangstellende ‘nieuwe’ ouders welkom op onze Open Ochtend waarbij ze een kijkje in onze stamgroepen konden nemen.
’s Middags was er een ‘techniekshow’ voor de kinderen en stonden we ook stil bij het 25-jarige jenaplanjubileum van Annie. ’s Avonds bood Annie ons als cadeau een lezing door Kees Vreugdenhil aan. De lezing ging over ‘breinbewust leren en jenaplan’. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel voor de belangstellenden en genodigden. We hebben genoten!

 

Wilt u als ouder/verzorger deze en alle andere foto’s bekijken en/of downloaden op afdrukkwaliteit, bezoek dan het album 25 jaar Lindekring 2015 via onze fotopagina. Wachtwoord verkrijgbaar via school of mail naar de webmaster: leonhoutvast@lindekring.nl

 

NIEUWS

  • GEPLAATST OP 2 APRILFijne paasdagen

  • GEPLAATST OP 30 MAARTHet is lente!

    Wat zijn we fijn aan het werk en genieten we van het voorjaar. Na de periode van thuisonderwijs is het zo fijn om weer samen op school te zijn.

  • GEPLAATST OP 1 JANUARIGelukkig 2021

    Wij wensen iedereen een gezond 2021 toe. Na een tumultueus 2020 zijn onze verlangens gericht op een beheersbaar 2021 waarin onze gezondheid boven aan staat. Het betekent wel dat wij tot aan 18 januari thuisonderwijs aanbieden en dat de stamgroepleiders contact gaan zoeken via google meet. Maandagmorgen 4 januari om
    lees verder …

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Geef dan hieronder uw e-mailadres op.

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha

T: 0485-311611
E: dir.lindekring@optimusonderwijs.nl

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha
BEL Jenaplanschool Lindekring MAIL Jenaplanschool Lindekring

VOLG Jenaplanschool Lindekring OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE