25 jaar Jenaplanschool Lindekring

In 1809 was er al een school in Sint Agatha, maar Jenaplanschool Lindekring bestaat dit jaar 25 jaar! Al 25 jaar lang een goede, veilige en warme school voor kinderen. Al 25 jaar de enige jenaplanschool in de gemeente Cuijk met veel aandacht voor het pedagogische klimaat, zelfverantwoordelijk leren, techniekonderwijs, een onderzoekende houding, creativiteit, cultuur en echt betekenisvol onderwijs.

november2015a 072Dat moest natuurlijk gevierd worden! Het programma kende drie onderdelen: ’s Ochtends waren belangstellende ‘nieuwe’ ouders welkom op onze Open Ochtend waarbij ze een kijkje in onze stamgroepen konden nemen.
’s Middags was er een ‘techniekshow’ voor de kinderen en stonden we ook stil bij het 25-jarige jenaplanjubileum van Annie. ’s Avonds bood Annie ons als cadeau een lezing door Kees Vreugdenhil aan. De lezing ging over ‘breinbewust leren en jenaplan’. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel voor de belangstellenden en genodigden. We hebben genoten!

 

Wilt u als ouder/verzorger deze en alle andere foto’s bekijken en/of downloaden op afdrukkwaliteit, bezoek dan het album 25 jaar Lindekring 2015 via onze fotopagina. Wachtwoord verkrijgbaar via school of mail naar de webmaster: leonhoutvast@lindekring.nl

 

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 24 AUGUSTUSWe zijn weer aan het werk

  De vakantie zit er op. We hebben onze plek verkend en hebben al hard gewerkt. De eerste verhalen hebben we al met elkaar gedeeld.

 • GEPLAATST OP 24 AUGUSTUSDe middenbouw heeft een ander lokaal

  Dit jaar zal onze middenbouw bestaan uit groep 3,4,5 en gebruikt het lokaal aan de onderbouwspeelplaats. Ze zullen hier gaan werken, spelen, praten en vieren met elkaar. In de binnentuin ontmoeten ze de onderbouw en de bovenbouw.

 • GEPLAATST OP 20 AUGUSTUSAfscheid Margreet

  Na twee en een half jaar werken op de Lindekring heeft Margreet afscheid genomen van de Lindekring. Margreet gaat haar eigen school opzetten in Ghana. Het is een school voor kinderen met een beperking. Met dank aan het Afrika museum in Nijmegen konden we haar afscheid in het teken van
  lees verder …

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Geef dan hieronder uw e-mailadres op.

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha

T: 0485-311611
E: dir.lindekring@optimusonderwijs.nl

Jenaplanschool Lindekring

Liesmortel 19
5435 XH Sint Agatha
BEL Jenaplanschool Lindekring MAIL Jenaplanschool Lindekring

VOLG Jenaplanschool Lindekring OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE